Silvester de Bruin

Vakantie
en ontspanning

“Neem iedere dag een half uur rust behalve als je het heel druk hebt, neem dan een uur rust!”

La Voce del Vento ofwel de stem van de wind

In Zuid-Italië, in het natuurpark van Cilento (werelderfgoedlijst Unesco) ligt dit klein paradijsje. La Voce del Vento is een prachtig onder architectuur gebouwd vakantiehuis in het zuiden van Italië, direct grenzend aan een hele oude olijfboomgaard waar we jaarlijks onze olijfolie oogsten.

Hier kunt u genieten van de rust en de natuur om u heen. De lucht is nog schoon en fris, omdat er simpelweg in de verste verte geen industrieën te vinden zijn! Deze plek is uitermate geschikt om totaal tot rust te komen, weg van alle hectiek en dromend in de hangmat tussen de eeuwenoude olijfbomen. Olijfbomen, ver weg van internet en mobiele telefoon. Dit noemen we Prikkelvasten!

Het schilderachtige slaperige dorpje SanGiovanni a Piro ligt op 5 minuutjes lopen van het huis en is een authentiek Italiaans bergdorp voorzien van een barretje waar u ’s ochtends heerlijke capuccino kunt drinken, supermarkt(je), pizzeria, bakker, slager en een smaakvol restaurant met typische gerechten van de streek. De mensen van SanGiovanni zijn erg vriendelijk en gastvrij, en gelukkig is de sfeer nog niet verpest door luidruchtige toeristen ...

In de omgeving zijn meerdere kleine dorpjes te ontdekken, en het gebied is uitermate geschikt om te wandelen. In het prachtige nieuwe zwembad kunt u hangend over de rand genieten van een schitterend uitzicht en met een beetje geluk krijgt u gezelschap van de tientallen zwaluwen die ook hier even afkoeling zoeken ... Dit is de plek waar u opnieuw inspiratie opdoet, na kunt denken, en waar u deel uitmaakt van een overweldigende natuur!

Voor informatie over de beschikbaar­heid of bereikbaarheid van het huis kunt u het best een mailtje sturen. Voor verdere informatie over het huis en verhuurmogelijkheden, kijk op de website van micazu.

foto-impressie La Voce Del Vento

Met trots tonen we ons prachtige verblijf in Italië!

woningolijf